Romania  Romania

Phi Phi Andaman Legacy Resort

Phi Phi Andaman Legacy Resort

Phi Phi Andaman Legacy Resort este situat pe Ton Sai Bay, Koh Phi Phi. Se ia doar 7-10 minute de mers pe jos de-a lungul plajei de la debarcaderul feribotului. Avem o piscină în aer liber în mijlocul gradina exotica.

 

Cladirea este decorat cu combinatie de stiluri thailandeze şi de Vest. Avem 18 camere cu vedere la piscină, 18 camere cu vedere la munte şi 20 de bungalouri.

 

Phi Phi Andaman Legacy Resort oferă o selecţie largă de facilităţi şi recreative pentru călătorii de toate vârstele, astfel încât să maximizeze toate nivelurile de confort:
- Dispune de sală de gimnastică sport pentru iubitorii de sport;
- Centru de internet pentru directori de afaceri şi
- Beach Party şi activităţi pentru cei care dorm târziu.

 

Oferim, de asemenea, camere de Thai-stil elegant de întâlnire şi locul de desfăşurare petrecere privata pentru seminar de grup, cu facilităţi complete. Noi oferim un preţ ieftin pentru cazare mai mult. Datorită cererii foarte mare în timpul din noiembrie până în aprilie în fiecare an, rezervarea dumneavoastră devreme este foarte apreciat.


English Israel African Australia Singapore Malaysia Arab Hungary Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia Turkey VietNam China Japan Thai Switzerland Romania