Netherlands  Netherlands

PP Andaman Legacy Resort

PP Andaman Legacy Resort

Phi Phi Andaman Legacy Resort ligt aan de Ton Sai Bay, Phi Phi Don Island en het duurt slechts 7-10 minuten te voet langs het strand van de pier. Het resort is natuurlijk gemengd door exotische tuin bij het zwembad.

Het gebouw is versierd met een combinatie van Thaise en westerse stijlen. We hebben 2 gescheiden zones, ingedeeld naar 18 pool-view kamers, 18 uitzicht op de bergen kamers en 20 bungalows.

Phi Phi Andaman Legacy Resort biedt een ruime keuze aan faciliteiten en recreaties voor reizigers van alle leeftijden, alle niveaus van comfort te vergroten:
- Met sport gym voor sport liefhebbers;
- Internet centrum voor business executives, en
- Beach party en activiteiten voor degenen die uitslapen.

We voorzien ook in de Thaise stijl elegante vergaderzalen en een eigen feestlocatie voor groep seminar met volledige faciliteiten. Als gevolg van onze goedkope kamerprijs en de hoge vraag tijdens de november-april elk jaar, wordt je vroeg te boeken zeer gewaardeerd.


English Israel African Australia Singapore Malaysia Arab Hungary Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia Turkey VietNam China Japan Thai Switzerland Romania