Malaysia  Malaysia

PP Andaman Legacy Resort

PP Andaman Legacy Resort

Phi Phi Andaman Legacy Resort terletak di Ton Sai Bay, Phi Phi Don Island dan ia mengambil masa hanya 7-10 minit dengan berjalan kaki di sepanjang pantai dari jeti. Resort ini secara semulajadi diadun oleh taman eksotik berhampiran kolam renang.

Bangunan itu dihiasi oleh gabungan gaya Thai dan Barat. Kami mempunyai 2 zon dipisah, dikategorikan oleh 18 kolam-pandangan bilik, 18 bilik dengan pemandangan gunung dan 20 banglo.

Phi Phi Andaman Legacy Resort menawarkan pelbagai pilihan kemudahan dan rekreasi untuk pelancong semua peringkat umur, untuk memaksimumkan semua peringkat keselesaan:
- Menampilkan gimnasium sukan untuk pencinta sukan;
- Pusat internet untuk eksekutif perniagaan;
- Pesta pantai dan aktiviti untuk orang-orang yang tidur lewat.

Kami juga menyediakan Thai-bilik mesyuarat gaya elegan dan tempat pihak swasta bagi seminar kumpulan dengan kemudahan penuh. Disebabkan oleh kadar bilik murah kami dan permintaan yang tinggi pada bulan November hingga April setiap tahun, tempahan awal anda amat dihargai.


English Israel African Australia Singapore Malaysia Arab Hungary Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia Turkey VietNam China Japan Thai Switzerland Romania