Finland  Finland

PP Andaman Legacy Resort

PP Andaman Legacy Resort

Phi Phi Andaman Legacy Resort sijaitsee Ton Sai Bay, Phi Phi Don Island, ja se kestää vain 7-10 minuutin kävelymatka rantaa pitkin laiturilta.Resort on luonnollisesti sekoitetaan eksoottiset puutarhan lähellä uima-allasta.

Rakennus on koristeltu yhdistelmä thaimaalaisia ​​ja länsimaisia ​​tyylejä. Meillä on 2 erillistä alueet luokiteltuna 18 uima-näkymä huonetta, 18 vuoristo-näkymä huonetta ja 20 bungaloweja.

Phi Phi Andaman Legacy Resort tarjoaa laajan valikoiman palveluita ja recreations matkailijoille kaikenikäisille, maksimoida kaikilla tasoilla mukavuutta:
- Jossa urheilu kuntosali urheilijoille;
- Internet yritysjohtajille; ja
- Beach Party ja toimintaa ne jotka nukkuvat myöhään.

Tarjoamme myös Thai-tyylinen tyylikäs kokoushuonetta ja yksityinen juhla ryhmässä seminaari kaikin mukavuuksin. Koska meidän halpaa huoneen hintaan ja korkea kysyntä marraskuu-huhtikuu vuosittain, sinun varhainen varaus on erittäin tervetullutta.


English Israel African Australia Singapore Malaysia Arab Hungary Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia Turkey VietNam China Japan Thai Switzerland Romania