Belgium  Belgium

PP Andaman Legacy Resort

PP Andaman Legacy Resort

Phi Phi Andaman Legacy Resort ligt aan de Ton Sai Bay, Koh Phi Phi. Je neemt slechts 7-10 minuten door te wandelen langs het strand van de ferry pier. We hebben een buitenzwembad te midden van exotische tuin.

Het gebouw is versierd met een combinatie van Thaise en westerse stijlen. We hebben 18 kamers met uitzicht op het zwembad, 18 uitzicht op de bergen kamers en 20 bungalows.

Phi Phi Andaman Legacy Resort biedt een ruime keuze aan faciliteiten en recreaties voor reizigers van alle leeftijden, zodat het maximaliseren van alle niveaus van comfort:
- Fitness centrum;
- Internet aansluiting;
- Beach party en activiteiten voor degenen die uitslapen.

We voorzien ook in de Thaise stijl elegante vergaderzalen en een eigen feestlocatie voor groep seminar met volledige faciliteiten. Wij bieden een goedkope prijs voor de langere ontspanning. Als gevolg van de zeer hoge vraag tijdens de november-april elk jaar, wordt je vroeg te boeken zeer gewaardeerd.


English Israel African Australia Singapore Malaysia Arab Hungary Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia Turkey VietNam China Japan Thai Switzerland Romania